TST Cooling beklædning

Køleveste og hatte – fordi ikke alle har det godt med varme.

Gå til TST

Gearteam har agenturet på TST Cooling produkterne i Danmark. Hvis Du er interesseret i et eller flere af produkterne, så er Du velkommen til at henvende dig til os på nedenstående telefonnummer eller e-mail.

TSTCooling har udviklet en serie af produkter til at køle kroppen i situationer, hvor varme er en belastning og/eller til gene.

Hvordan virker kølevesten?

Kølevesten er monteret med elementer der kan ændre tilstandform (PCM elementer). De aktiveres ved 28° C. Når temperaturen stiger over dette punkt bliver elementerne aktive og begynder at absorbere varmeenergi og mere vigtigt, elementerne holder deres aktiveringstemperatur (28° C). Kølevesten har en kølende effekt på kroppen.

Hvor længe vil effekten vare?

Ved temperaturer under 28°C er elementerne i fast form. Når de absorberer varmeenergi fra kroppen, ændrer de tilstandsform fra fast til flydende. Den kølende effekt ophører når ændringen til flydende form er færdig. Varigheden af denne proces er afhængig af hvor meget fysisk varmeernergi der produceres og hvilket eksternt miljø brugeren befinder sig i. Køleeffekten kan vare op til 4 timer.

Skal jeg bruge batterier, is eller luftpumpe?

Det korte svar er Nej. Kølevesten skal ikke bruge batterier, is eller luftpumper.
Når temperaturen omkring PCM elementerne igen daler, afgiver de den opsamlede varmeernergi, overgår til fast form i almindelig stuetemperatur og er klar til næste gang.

Det er simpelt, nemt og sikkert.

Produkter:

Sol hat

ComfortCooling’s sol hatte tilbyder meget mere end almindelige solhatte. De giver en kølende effekt når du bær dem. Sol hatten indeholder en en køle pakke der oplades ved stuetemperatur. Når du tager hatten på, begynder den at optage varmen mens den smelter. Gennem hele smeltningsprocessen beholder køle pakken sin temperatur på 28°C. dette har en kølende effekt på dit hoved.

Farver: Lys Beige, Blå

Størrelser: S (55cm), M (57cm), L (59cm), XL (61cm)

Pris: DKK 440,- (excl moms)

Kølepakning til solhat

Ekstra kølepakning til solhat. Består af 5 stk køleelementer syet ind i polyester med vel-cro på bagsiden. Kølepakningen skal tages ud når solhatten skal vaskes.

Pris: DKK 272,- (excl moms)

Flexi Vest/Standard Vest

Flexi vesten er bl.a udviklet med hjælp fra personer der har sygdommen MS. Elementerne følger rygraden for at køle optimalt, og giver den afkøling personen har brug for til symptomlindring. Vesten åbnes ved skuldrene, så man behøver ikke at løfte armene for at få vesten på. Den kan tages på både liggende eller siddende. Der sidder 6 køleelementer på forsiden og 10 elementer på bagsiden, hvoraf de 4 af elementerne følger rygraden.

Farver: Blå

Størrelser: One size

Pris: DKK 1.768,- (excl moms)

Ultra vest

Ultravesten indeholder 26 stk. kølelementer og sidder tæt på kroppen for at give så kraftig køling som muligt. Vesten er one size og regulerbar så den passer perfekt på kroppen. Brystmål: 84-132cm

Farver: Sort

Størrelser: One Size

Pris: DKK 3.568,- (excl moms)

Racing vest

ComfortCooling producerer køleveste i Nomex. Vestene anvendes til racersporten, for at racerkøreren kan holde sig i komfortzonen så længe som muligt. Med en racingvest kan racerkøreren præstere optimalt, – også når det er varmt.

Farver: Hvid

Størrelser: One Size

Pris: DKK 2.484,- (excl moms)

Hvis Du er interesseret i et eller flere produkter, eller har spørgsmål om priser på forsendelse; er Du meget velkommen til at rette henvendelse til os på nedenstående telefonnumer eller e-mail.

Med venlig hilsen

GearTeam